Mal i zi, kerkojme 25 Punëtorë Fizikë €816 – €1,000/muaj dhe 10 Usta Kallupi €1,180 – €1,550/muaj 77 views1 application

Kompania Insomnia Construction d.o.o ne bashkepunim me CRBC,
Kërkon punëtor fizike dhe usta kallupi (armature) për të punuar në segmentin Mate
ševo (Kolašin) të Autostradës Bar-Boljare, Mal i Zi.

Kerkohen 25 Punëtor fizikë me pervoj te pakten 6 muaj ne ndertim
Kerkohen 10 usta kallupi me pervoj te pakten 5 vjet, pervoja ne punime Autostrade perben avantazh
>>>Pagesa

 • Punetor Fizik €2.9/ora (€29/dita//€408 ne 15 ditesh pa ore shtese)
 • Usta kallupi €4.24/ora (€42.4/dita//€590 ne 15 ditesh pa ore shtese)
  • Pagesat kryhen cdo 15 ditë.
  • Punohet 10 ore ne dite me 1 ore pushimi ne dreke
  • 14 dite pune dhe 1 ditë pushim në çdo 15 ditë.
  • Akomodimi dhe 3 vakte ushqim ofrohen nga kompania.

Kontrata e punes eshte 6 mujore dhe 1 vjeçare, me mundesi rinovimi deri ne 3 vjetë.
Shpenzimet e lejes se punes i paguan kompania per punëtoret qe plotesojne kontraten.
Transporti nga Tirana ne Kolašin organizohet nga kompania
dhe shpenzimet e transportit dhe lejes se punes mbahen tek rroga e fundit nese nuk permbushet kontrata 6 mujore ose 1 vjecare.

Te interesuarit, shkruani nje mesazh me keto te dhena:

Emri:
Qyteti ku banoni:
Pozicioni per te cilin jeni interesuar:
Afatin e kontrates (6 Mujore/12 Mujore):
dergojeni tek +38263288255 (Doriani) WhatsApp

Ose plotesoni formularin me thjesht ketu

https://docs.google.com/forms/d/e/1F…l7qTw/viewform
Afati i aplikimit: 5 Qershor 2021

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Profili Ndertim