Major Security Ofrohen Vend Pune Security Statik 80 views

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Është përgjegjës për sigurinë e objekteve dhe të mirave materiale brenda tyre;
Bënë mbikëqyrjen e hapësirave të jashtme dhe të brendshme në mënyrë të vazhdueshme;
Mbikqyrë lëvizjën e personave dhe automjetëve;
Pengon hyrjen dhe lëvizjen e personave të paautorizar;
Kujdeset për sigurinë dhe mirëqenien e të gjithë përsonelit, vizitorëve dhe ambientit;
Rrespekton të gjitha standardet e shërbimit dhe operimit;
Parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalim e tyre

Kriteret e domosdoshme për aplikim janë:
1.Mosha e preferuar 20-35 vjec.
2.Të ketë vendbanimin ne Durres
3.Të ketë etikë në komunikim
4.Te ketë mbaruar shkollen e mesme

0688010101

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Egnatia
  • Tel/Mob 0688010101
  • Profili Sherbime