Magazinier 38 views

Job Expired

Nettrade Albania eshte kompania lider në shitjet online në Shqipëri. Operojmë në një treg shumë dinamik dhe kemi një rritëm rritjeje të shpejtë.
Prej vitesh kontribojmë që të risim standartet e mënyrës së operimit në tregun e shitjeve online.
Menaxhojmë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al
dhe dërgojmë përditë tek klientët tanë qindra porosi.
Parashikojmë një rritje të madhe për vitet e ardhshme dhe kërkojmë njerëz dinamik me aftësi të mëdha për zgjidhjen e problemeve dhe përkushtimin për tu përmirësuar.
Tani si pjesë e BALFIN Group vizioni jonë është të bëhemi një prej kompanive më të mëdha të shitjeve me pakicë në Shqipëri.

Titulli i pozicionit: Magazinier
Vendndodhja: Zyrat Qëndrore Tiranë 

Pershkrimi i punes

Menaxhon dhe koordinon lëvizjen e produkteve për përmbushjen e kërkesave të klientëve në kohën e duhur.

Detyrat për Magazinierin:

Përgatitja e porosive të mara nga portalet tona.

Menaxhimi i kohës në mënyrë efektive për përmbushjen e porosive në kohën e pritur nga klientët.

Kontrolli dhe rrëgjistrimi i porosive në sistem.

Rrëgjistrimi në sistemin financiar të porosive.

Kualifikimet / Kërkesat

Eksperiencë pune në distributor apo njesi shitjeje me pakicë përben avantazh.

Duhet të njohë mirë programin microsoft exel.

Të jetë i afte të punojë nen presionin e kohës.

Të jetë i komunikueshëm dhe të dijë të punojë në grup.

Të jetë i qendrueshëm dhe me dëshirë për tu zhvilluar bashkë me kompaninë

Kushte e punës: Nettrade Albania ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa hr@nettrade.al deri më datë 15 Gusht 2019.
Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash
 • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us
Job Expired

BRUNES kërkon të punësojë Magazinier.
Nëse e cilëson veten ambicioze dhe dëshiron të shpërblehesh për rezultatet e dhëna, është çasti i duhur që t’i bashkohesh skuadrës sonë të ekspertëve.
Përgjegjësia e këtij pozicioni është të organizojë dhe monitorojë aktivitetet në magazine duke përfshirë marrjen e materialeve, mbajtjen e inventarit dhe të dhënave lidhur me të, përgatitjen e statistikave mujore të magazinës si dhe mbajtjen e inventarin periodik.

Të ofrojmë:
– Nisjen e një marrëdhënieje pune afatgjatë, të karakterizuar nga qëndrueshmëria dhe në përputhje me Kodin e Punës;
– Pagë mujore të lartë dhe konkurruese për tregun;
– Atmosferë bashkëpunuese dhe mbështetje të përhershme, që të lehtëson synimin për rritje profesionale;
– Punë dinamike që krijon mundësinë për të qenë në lëvizje për të 
realizuar takime biznesi.

Prej teje kërkojmë
:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë , preferohet profil Ekonomik;
 • Të ketë grumbulluar përvojë pune në profile të ngjashme;
 • Të zotërojë kualifikime të ndryshme profesionale;
 • Të ketë aftësi analitike dhe komunikuese;
 • Të njohe programet bazë të kontabilitetit (Alfaweb ose Financa 5, Navi );
 • Të përdorë programet e paketës MS Office;
 • Të flasë rrjedhshëm gjuhën angleze


Mirëpresim CV tënde në adresën hr@brunes.al

Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km7
 • Profili Mobilje
Connect with us
Contact Us