Magazinier M 110 views

Job Expired
Ofrohet vend pune si Ndihmes Magzinier M!

Ofrojme pune ne nje nder kompanite lider ne sektorin e ndertimit (prodhime produktesh betoni).

Kusht i detyrueshem, vendbanimi i kandidatit duhet te jete ne Maminas/Rade dhe Durres.

Per me shume iformacion, mund te kontaktoni ne numrin e meposhte: +355699808387

 

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Profili Punesim