Magazinier 36 views1 application

 

LUFRA shpk, e krijuar mbi 28 vite më pare, është sot kompania më e madhe e produkteve te qumeshtit në vende. Me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, dhe prezente në të gjithë Shqipërinë me mbi 40 produkte të ndryshme për konsumatorin, aktualisht per zyrat qendrore ne Lushnje kërkon të punësojë një Magazinier.

Detyrat

 • Mbikqyr aktivitetet e përditshme të magazinës.
 • Asiston dhe mban nivelet e duhura te inventarit dhe kontrollon humbjen e produktit.
 • Kontrollon me rigorozitet te gjitha furnizimet me lende te pare kryesisht per sasi, por edhe cilesi se bashku me menaxherin e cilesise.
 • Monitoron hapesirat dhe ndjek nivelet e stokut.
 • Vecon haperisa ne magazine per produktet e reja.
 • Koordinon aktivitet ndermjet prodhimit, magazines dhe blerjeve.

Kualifikimet / Kërkesat

 • Preferohet Diplome Universitare, minimum Diplome te shkolles se mesme.
 • Eksperience ne, magazine/inventare.
 • Aftesi per te punuar i pavarur dhe te marre vendime nen stres.
 • Njohuri ne MS Office, excel i avancuar.
 • Perben perparesi njohuria e sistemit financiar MICROSOFT NAVISION NAV.

Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV tuaj tek zyrat qëndrore të Lufra ose nëpërmjet e-mailit: hr@lufra.al.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job