Magazinier 106 views3 applications

KRACO filloi aktivitetin në vitin 1997 si një nga kompanitë e para në industrinë e prodhimit të produketeve ushqimore, Kompania lider në Shqipëri në prodhimin e përgatitjeve për pije të ngrohta të ftohta dhe çajra, e çertifikuar tashmë dhe me sistemin e cilesisë IFS 6.1. Kompania Kraco prodhon artikuj të ndryshëm ushqimorë të cilat përdoren gjerësisht në të gjitha kanalet e shitjes: Horeca, Retail, B2B.

Detyrat & Pergjegjsite


· Përgatit dhe kontrollon porositë për shpërndarje sipas procedurave të kompanisë.
· Përgatit dhe kontrollon lëndët e para për prodhim sipas procedurave të kompanisë.
· Sistemon produktet në post paletat respektive.
· Ka përgjegjësi në sigurimin e efiçiencës, efektivitetit dhe saktësisë të përgatitjes për shpërndarjen e produkteve dhe mallrave të kompanisë
· Të kujdeset për ruajtjen e cilësisë së produkteve në magazinë si edhe për të ndihmuar qarkullimin e produkteve sipas metodës FIFO.
· Të sigurojë sistemimin e mallrave në magazinë sipas hartës përkatëse të magazines dhe sistemit të kompanisë.
· Të nxjerrë në pah produktet me problematika dhe të ndjekë respektive.
· Inventarizimi sipas nevojave të kompanisë.
· Të respektojë dhe mirëmbajë të gjitha pajisjet që I janë vënë në dispozicion nga kompania.

Aftesite dhe Kualifikimet

· Të ketë arsimin e mesëm.
· Të ketë 2-5 vjet eksperiencë në pozicion të ngjashëm
· Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të jetë një anëtar grupi aktiv.
· Të zotërojë leje drejtimi automjeti.
· Te jetë i gatshëm të udhëtojë në rast nevojash
Të ketë njohuri të paketës kompjuterike të Microsoft Office.
· Të ketë njohuritë bazë ne perdorimin e kompjuterit.
· Të jetë nën 40 vjeç.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës
  • Profili Tregti dhe Prodhim