Magazinier 69 views

Job Expired

Kompania Pirraci-U6, që operon në treg në sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Greqi,
kërkon të punësojë Magazinier.

Kriteret që ju duhet të përmbushni:
– Te kete mbaruar shkollen e larte dhe te kete eksperience te meparshme pune
– Te kujdeset per mirembajtjen e magazines
– Te kontrolloje sasine e produkteve qe hyjne dhe dalin nga magazina
– Te beje ne baze te flete- hyrjeve dhe flete-daljeve, ngarkimet dhe shkarkimet ne programin e magazines
– Te njohe dhe sistemoj produktet ne magazine
– Te jete i komunikueshem dhe pergjegjes per zbatimin e detyrave te ngarkuara

Kanditatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen hr@pirraci.com.al ose te telefonojne ne numrat e telefonit
cel: 0698020804 ose +35544500696

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Ndertim