MAGAZINIER 88 views1 application

Job Expired

Kompania e pulave Chicken Farm Albania, kerkon te punesoje Magazinier ne degen e shitjes Yzberisht,Tirane. Profili i kompanise eshte rritja,therja, perpunimi dhe tregetimi i pulave.

Kandidati qe po kerkojme duhet te kete eksperience ne fusha te ngjashme.
*Mosha mbi 30 vjec

Puna eshte e alternuar ne nje turn, me dy orare:

4:00-7:00
dhe
14:00-16:00

*Ofrohet page super e kenaqshme
*Siguracione te paguara
*e diela pushim

Adresa: Chicken Farm, Yzberisht (ngjitur me zyrat e Frigo Food), Tirane
Cel. : 0682004166

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agrobiznes