Lushnje, Subjekti EATALY,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, Italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: MENAXHER SHITJE / AGJENT SHITJE / MAGAZINIER 16 views

Subjekti EATALY,

me qender ne qytetin e Lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, Italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete

kërkon të punësojë:

Menaxher shitje
Agjent shitje
Magazinier

Kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme:
• Të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme,
• të kenë experience në fushat përkatëse
• të kenë aftësi të mira komunikimi
• të kenë aftesi të mira analitike
• të jenë energjik dhe fleksibel
• të jenë të besueshëm dhe me integritet.

Paga dhe kushtet e punes shumë të kënaqshme.

Kandidatet e interesuar mund të na kontaktoni në numrin e telefonit ose ne whatsapp
069 579 0774

ADRESA: LUSHNJE

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 128 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim