Tirane, ofrohet vend pune Kamarier/e dhe Hostess 143 views1 application

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje staf per nje Restorant Italian ne Riad, Arabia Saudite, ne pozicionet Kamarier/e dhe Hostess.

Kerkohen:
– Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
– Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune
– Aftesi shume te mira komunikimi
– Aftesi per te punuar ne grup

Ofrohen:

  • Kontrate pune 1- 2 vjecare
  • Paga duke filluar nga 1500 euro – 1700 euro
  • Akomodim, transport dhe vaktet gjate orarit te punes te mbuluara nga Punedhenesi
  • Sigurime shendetesore
  • Kostot e udhetimit te mbuluara nga kompania (vize pune dhe bilete avioni)

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne aplikopra@gmail.com.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
  • Tel/Mob 069 444 9400
  • Profili Sherbime