Tirane, ofrohet vend pune Menaxher Finance 121 views

Prime Recruitment Albania kërkon të punësoje një Menaxher Finance për një kompani ne qytetin e Lushnjes.
Kandidatët duhet të kenë të paktën 3 deri në 5 vjet përvojë menaxheriale në departamente si financa dhe kontabiliteti.

Përgjegjësitë kryesore:

• Ekzekuton financat ditore, mujore, vjetore dhe operacionet e kontabilitetit
• Trajton financat e biznesit dhe planifikoni buxhetin me ndihmën e drejtuesve të financave dhe kontabilitetit dhe anëtarëve të ekipit
• Siguron qe politikat e kompanise te jene ne perputhje me legjislacionin ne fuqi
• Mbledhja, interpretimi dhe rishikimi i informacionit financiar
• Planifikon strategji për riorganizimin dhe përmirësimin e operacioneve të biznesit
• Raportimi tek menaxhimi

Aftësitë dhe Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, duke përfshirë të shkruarit dhe komunikimin ndërpersonal
 • Aftësi të shkëlqyera analitike, të menduarit kritik dhe zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera menaxhuese të kohës dhe organizative
 • Aftësi të mira për vendosjen e qëllimeve, planifikim strategjik dhe motivim
 • Aftësi për të punuar në mjedise me ritme të shpejta
 • Diplome Universitare dhe trajnime ne kete fushe
 • 3-5 vite eksperience ne te njejtin pozicion pune, ne sektorin privat
 • Të dijë të përdorë softuere të ndryshme (p.sh. Microsoft Office Suite, Google Workspace etj).
 • Njohuri te sistemit të fiskalizimit dhe programeve financiare
 • Mendësi inovative/kreative
 • Te zoteroje gjuhen Angleze ose Spanjolle

Përgjegjësitë dhe kërkesat specifike mund të ndryshojnë bazuar në nevojat e organizatës.
Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit aplikopra@gmail.com.

Cel. : 0694449400

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
 • Tel/Mob 069 444 9400
 • Profili Sherbime