Lushnje kerkohet Agjent Shitjesh ne Terren (M) 103 views

Job Expired

Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Agjent Shitjesh ne Lushnje

Kerkesat qe duhet te plotesoj kandidati:
1. Te kete disponibilitet te menjehershem
2. Eksperiencat e meparshme minimumi dy vjet.
3. Mosha e preferuar 25+
4. Te jete i shkathet, komunikues dhe te kete fryme bashkepunimi

Ofrohet:
Kushte shume te mira pune
Pagesa 50.000Leke + Sigurimet+ Bonuse

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 24 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike