LPA Legal – Asistent/e administrative/e kohë e plotë 246 views3 applications

Job Expired

Ne per kerkojme per kanditat/e qe do të ndihmojë dhe asistoje një nga avokatet/avokatët tanë duke kryer detyra te perditshme administrative si pershembull pergjigje te emaileve, telefonatave, organizimi i takimeve, depozitimin, type, skanimin e dokumenteve, organizimin e dosjeve elektronikë, etj.
Inkurajojmë edhe kandidatet/ët e sapodiplomuar të dërgojnë CV-të e tyre.

Kandidatet/ët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e emailit:
consultant6@Lpaoffice.com">consultant6@Lpaoffice.com

Kualifikimet:
– Përvoja të mëparshme pune NUK ËSHTË KRITER
– Profili jo juridik pune
– Diplome Bachelor (e preferuar te diplomuar nga Fakulteti i Shkencave Sociale, Histori-Filologji dhe Gjuhë të Huaja)
– Njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane

LPA Legal është një studio ligjore e vendosur në Tiranë dhe ofron ekspertizë dhe përfaqësim për klientët dhe kompani të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare. Duke pasur një gamë të gjerë kompanish dhe klientësh, kur punoni për LPA, do të angazhoheni dhe do të jeni pjesë e projekteve dhe çështjeve të ndryshme të ndjekura nga ekipi ynë i avokatëve.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Themistokli Germenji, Godina Pegaso, prane Liceut Artistik
  • Tel/Mob +355 67 511 1681
  • Profili Konsulence