Lounge Bar ne Durres kerkon Hostes (Paga duke filluar nga 600 euro + transporti falas) 59 views

Lounge Bar në Durrës kërkon Hostes, të mirëpresë klientët në mënyrë të sjellshme,
duke pranuar rezervimet dhe ofruar shërbim të menjëhershëm,
të sjellshëm dhe efikas duke vepruar sipas standarteve dhe qëllimeve të vendosura.

Kritere:

 • Të jetë e shkathët dhe e përgjegjshme
 • Te kete komunikim te mire me klientet dhe kolegët
 • Te kete aftesi organizative
 • Disponibilitet 16:00 -22:00

Eksperienca e punes perben avantazh

Ofrohen:

 • Transporti falas
 • Mundësi punësimi e menjëhershme
 • Mundësi rritje profesionale
 • Ambient pune profesional dhe korrektesi
 • Kontratë të rregullt pune
 • Pagesë e kenaqshme

Të interesuarat janë të lutura të kontaktojnë:
n
ë whatsapp në numrin: +79688673121

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Profili Bar Kafe