Long Island Coffe & Snacks Kerkon te punesoje Kamarier/e dhe Banakier/e prane Stadiumit Dinamo 54 views

Long Island Coffe & Snacks
Kerkon te punesoje

KAMARIER/E
BANAKIER/E

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane Rruga Gjin Bue Shpata Tek Stadiumi Dinamo Ne Krahe Te Drejtorise Se Policise

Kontaktoni: 0684901468

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim