Llogaritar 233 views5 applications

Job Expired

Qe nga viti 2007 Exatto shpk operon ne sektorin e Outsourcing per procese administrative dhe kontabel. Objektivi yne eshte te krijojme nje vlere te qendrueshme duke investuar ne rritjen profesionale te buirmeve njerezore me ane te trajnimeve te ndryshme. Sektoret kryesore ku ne operojme jane: Procese administrative per ndermarrje te medha, Outsourcing per kontabilitet te studiove profesioniste, Backoffice, Data Quality, Customer Care, Servizi Digitali. Certifikuar sipas UNI EN ISO 9001:2008 ; ISO/IEC 27001:2013
Kerkohen punonjes per projektin tone kontabel (Farmacie).
Ky projekt ofron nje panorame te gjere te njohurive kontabel dhe jep mundesine per te mesuar rregulla fiskale te perditesuara. Eshte i perfshire trajnimi.

Kandidati nevojitet te jete:
– Student ose i diplomuar ne fushen e ekonomi.
– Italishte e rrjedhshme (Niveli Mesatar/ I larte)
– Njohuri te MS Office (Excel)
– Saktesi dhe besueshmeri
– Aftesi ne te punuarin ne grup
– Disponibilitet per te punuar ore shtese (te paguara) ne rast nevoje.

Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen : recruitment@exatt-o.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Administrate publike