LIGHTBOLT MARKETING, eshte duke kerkuar Konsulent (telefonike) Marketingu Italisht 25 views

Ofrojme :
-Pagesa ndër më të lartat në treg
-Bonuse të arritshme
-Orari i punes fleksibel
-Mundesi rritjeje profesionale në cdo drejtim të dëshiruar
-Trajnime periodike

Kerkesat e punes ndaj të interesuarve jane:
-Të kenë aftesi të mira në të folur të gjuhës Italiane.
-Të kenë aftesi të mira komunikative.
-Të kenë aftesi të mira organizative dhe menaxheriale.

Dërgoni Cv në Whatsapp: +355676729556 ose në lightboltmarketing@gmail.com

More Information

Apply for this job
Share this job