LIFE Shpk kerkon te punesoje Redaktor Çmimesh 79 views

Job Expired

LIFE sh.p.k, kompani lider në sektorin e botimeve profesionale e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen, me postë ose me kanale telefonike ose dixhitale, të produkteve me abonim si libra, revista dhe kurse trajnimi në fushat mjekësore-shkencore dhe juridike edhe duke kerkuar redaktor cmimesh per kompanine italiane DEI Consulting:

Aktivitetet dhe përgjegjësitë:
• Analizimi dhe kerkimi i informacioneve në lidhje me produktet e ndërtimit dhe krahasimi i çmimeve tregut në nivel kombëtar;
• Redaktimi: grumbullimi i materialit, rishikimi i teksteve dhe korrigjimet e propozuara, hartimi dhe verifikimi i përshkrimeve të listës së çmimeve;
• Përditësimi dhe menaxhimi i bazës së të dhënave të çmimeve;
• Të bashkëpunojë me ekipin e brendshëm redaktues;
• Menaxhon marrëdhëniet me bashkëpunëtorët e jashtëm;
• Menaxhimi i aktiviteteve të tjera që rrjedhin nga përgjegjësitë e përmendura në pikat e mëparshme.

Aftësitë teknike:
• Trajnim mundësisht në një fushë teknike (inxhinieri, arkitekturë, topograf) ose dhe te fushave te tjera, por duhet te njohe shume mire gjuhen italiane
• Njohuri të shkëlqyera të paketës office (Power Point, Excel, Word);

Shkathtësi ndër/intrapersonale:
• Aftësi të shkëlqyera organizative;
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe relacionale;

Orari i punës: 08:00 – 17:00

Kontrate e rregullt sipas legjislacionit shqiptar
Paga 80.000 Leke te reja per 3 muajt e pare te punes dhe 90.000 Leke neto ne vazhdim.

Dergoni cv ne adresat: dergocv@life.com.al/ info@life.com.al
Adresa: Rr. Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Tel. +355 4 4813176
Cel. 0694046002

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center