LIFE shpk, kerkon Financiere 133 views3 applications

LIFE sh.p.k, lider në sektorin e botimeve profesionale e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen, me postë ose me kanale telefonike ose dixhitale, të produkteve me abonim si libra, revista dhe kurse trajnimi në fushat mjekësore-shkencore dhe juridike, eshte duke kerkuar Financiere.

Aftesite qe kandidatet duhet te kene jane:

-Aftesi shume te mira analitike.
-Regjistrimin e faturave, pergatitjen e librave te blerjeve dhe shitjeve.
-Pergatitjen e listpagesave, deklarimet ne tatime.
– Deklarimet e taxave dhe tatimeve.
-Pergjegjese per pasqyrat financiare, pergatitjen dhe organizimin e tyre.
-Pergjegjese per analizen e te ardhurave dhe shpenzimeve.
-Asiston ne koordinimin e te gjitha proceseve me palet e treta per ceshtjet financiare te shoqeris.
-NJohuri te mira ne Italisht dhe Anglisht.
-Preferohet me experience pune.
-Te kete perfunduar studimet per finance kontabilitet.
-Te kete njohuri shume te mira te paketes Office.

Te interesuarit te telefonojne ose te dergojne cv ne kete numer telefoni: 0674059034

Rr. Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)
Cel. 0674059034

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center