Lezhe kerkohet Perfaqesuese Shitjesh ne Showroom 31 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Perfaqesuese Shitjesh ne Showroom ne Lezhe

Përshkrimi i vendit të punës:
1. Menaxhim i ekspozitës ku perfshihen kujdesi për përditësimin e artikujve të rinj në ekspozitë dhe ideimi i vendosjes së produkteve estetikisht në ekspozitë.
2. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve të reja tek klientet.
3. Orientim dhe sugjerim për klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur në kërkesat e tyre.
4. Faturimi i artikujve të shitur.
5. Ndjekja e procesit deri në mbërritjen e porosisë pranë klientit.

Kriteret e pranimit:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative, për të zgjidhur situata të ndryshme me efikasitet.
 • Të gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe per t’i parë proceset në detaje.
 • Preferohet minimumi 2 vjet eksperiencë pune në shitje ose menaxhim.
 • Preferohet të ketë mbaruar arsimin e lartë.

  Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 51 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
 • Tel/Mob +355676317943
 • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike