Lezhe, kerkohet Elektricist me eksperience 34 views

INCA shpk si pjese e AZ GROUP, është një kompani e themeluar në vitin 2008 me qëllimin për të siguruar në tregun Shqiptar dhe atë Europian përpunimin dhe lëndën e parë më cilësore për industritë e mishit dhe të sallamit. Pas më shumë se një dekade eksperiencë dhe me besimin e një tregu të gjerë klientësh, INCA ka zgjeruar aktivitetin e saj duke rritur ndikimin pozitiv social, ekonomik dhe ambjental e duke kontribuar aktivisht në promovimin e një klime sa më inovatore biznesi.
Aktualisht jemi duke kërkuar një Elektricist me eksperience që t’i bashkohet Departamentit Teknik në kompleksin tonë industrial në Lezhë.

Detyrat

 • Siguron zbatimin e rregullave dhe standarteve te sigurise ne pune.
 • Mbikqyr procesin e prodhimit,porosite brenda afateve te kerkuara.
 • Organizon riparimet dhe mirembajtien e paisjeve te prodhimit
 • Njeh skemat elektrike te ambjenteve te kompanise.
 • Ben kontrollin periodik te funksionimit te pajisjeve elektrike.
 • Njeh dhe zbaton rregullat e sigurimit teknik per paisjet nen tension.
 • Kontrollon e kryen izolimin e cdo instalimi dhe kujdeset qe cdo instalim te jete i sigurte.
 • Kryen gjithe instalimet elektrike ne godina e paisje ne pronesi te kompanise.
 • Merr pjese si pale e kompanise ne instalime apo sipermarrje te nenkontraktuara nga kompania per procedura te caktuara qe kane te bejne me projektet elektrike apo me eficencen e energjise.
 • Projektimi, zhvillimi dhe përmirësimi i sistemeve elektro-mekanike dhe pajisjeve mekatronike.
 • Krijimi i sistemeve të automatizuara dhe softuerit për t’i kontrolluar ato.
 • Kryerja e hulumtimit, dokumentimi i gjetjeve dhe prezantimi i raporteve në takime.
 • Zhvillimi i dokumenteve të projektimit për pjesët mekanike dhe produktet përfundimtare.
 • Identifikimi i zonave të dobëta në linjën e prodhimit ose produkteve të gatshme dhe dhënia e rekomandimeve për përmirësim.
 • Kuptimi i problemeve ose përmbledhjeve të klientëve dhe zhvillimi i zgjidhjeve që i kënaqin ata.
 • Zgjedhja e mjeteve dhe materialeve të nevojshme për procesin e prodhimit.

Kualifikimet

 • Preferohet te kete perfunduar studimet ne fakultetin e inxhinierise elektrike/mekatronike.
 • Eksperience e meparshme ne fabrike prodhimi dhe ne menaxhimin e sistemeve te programuara e automatizuara perben avantazh.
 • Preferohet te njohi gjuhe te huaja (Anglisht/Italisht)
 • Eksperienca ne montim dhe mirembajtje te rrjeteve, paisjeve dhe sistemeve kompjuterike.
 • Aftesi ne organizim dhe menaxhim procesesh.
 • Te kete aftesi shume te mira mbikqyrese.
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te jete i afte per te punuar ne grup

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me email në adresën: hr@inca-al.com ose ne Whats App ne nr e tel 0682014970
Mund të aplikoni edhe duke e dorëzuar dorazi tek Informacioni në fabrikë në oraret: E hënë – E premte: 09.00 – 14:00.
Adresa: Lagjia “Skënderbej”, Zona Industriale, Lezhë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Lezhë
 • Profili Prodhim/Perpunim