Lc Waikiki, kerkon te zgjeroje stafin me punonjes magazine ne – Ring Center 219 views4 applications

STAF I MAGAZINËS/ DEPOS (LC Waikiki Ring Center)
Part ose Full-time
Përshkrimi i Punës

OBJEKTIVI

Të zbatojë proceset e punës dyqan-depo në përputhje me procedurat, rregulloret, udhëzimet dhe legjislacionin në fuqi; të sigurojë dhe mbajë një përputhje midis numrit të rezervave të produkteve të regjistruara dhe rezervave në gjendje gjatë transaksioneve të produkteve të dyqanit.

DETYRAT KRYESORE

  1. Merr furnizimet për dyqanet në përputhje me procedurën dhe regjistron pakot në sistem. Merr produktet, alokimet e të cilëve janë pranuar në sistem për rezervat e dyqanit, sa më shpejt të jetë e mundur.
  2. Kontrollon dy here alarmet dhe etiketat e produkteve që janë marrë për rezervat e dyqanit dhe që duhet të vendosen në seksione sa më shpejt që të jetë e mundur; rregullon transaksionet depo-seksion, dhe shpërndan produkte personelit të seksionit.
  3. Informon Përfaqësuesin e Depos dhe/ ose menaxhimin e dyqanit për çdo gabim të identifikuara gjatë pranimit të furnizimit (produkte tepër ose mangët, produkte të gabuara etj). Ndërmerr veprime korrigjuese sipas udhëzimeve që i jepen.
  4. Dërgon produktet e kthyera ose transferuara në depot përkatëse në kohë në përputhje me procedurat.
  5. Informon Përfaqësuesin e Depos dhe/ ose menaxhimin e dyqanin për çdo gabim të identifikuara gjatë pranimit të furnizimit (produkte tepër ose mangët, produkte të gabuara etj). Ndërmerr veprime korrigjuese sipas udhëzimeve që i jepen.
  6. Ndjek nevojat për materiale (dokumente për printim, kuti vulash, tonerë, etiketa, letër A4 etj) në depo, dhe informon Përfaqësuesin e Depos dhe/ ose menaxhimin e dyqanit për furnizimin me këto materiale.
  7. Kontrollon nëse depoja është në përputhje me standardet e auditimit dhe informon Përfaqësuesin e Depos dhe/ ose menaxhimin e dyqanit për tu siguruar që janë kryer veprimet korrigjuese.

Për ne të LC Waikiki, vlerat tona janë: të qenit të virtytshëm, arritja së bashku, ekspertiza e gjerë, dhe të qenit të orientuar drejt klientit, duke sfiduar vështirësitë.
Pra, nëse jeni gati për dinamizëm dhe doni të rriteni me sfida, ejani dhe bashkohuni me ne!

Mund të aplikoni duke dërguar CV tuaj në adresën tonë të emailit: HR-ALBANIA@Lcwaikiki.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Moda/Veshja, Tregti