LAVAPJATESE 38 views

Tirane, ofrohet vend pune Lavapjate

  • Te jete korrekte dhe e sjellshme
  • E perpikte me oraret dhe me punen qe i percaktohet
  • Eksperienca nuk eshte kriter paresor
  • Kushte te mira pune

Adresa: Liqeni I thatë, Rruga “Hamdi Garunja” ,1063 Tirane, Albania.
Cel. : +355 68 900 5227

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante