Kuzhinier & ndihmës/e, Krye Kamarier, Kamarier/e, Barist/e, Sanitare, Pjatalarese, Recepsionist/e, Punonjes Cadrash, Punonjes Sigurie etj. (Durres Plazh) 135 views3 applications

Job Expired

Hotel Restorant Bar Durres kerkon te zgjeroj stafin e saj dhe shpall vakant pozicionet e meposhtme:

Kuzhinier
ndihmes Kuzhinier/e
KryeKamarier
Barist/e
Kamarier/e
Recepsionist/e
Sanitare dhome
Sanitare e Pergjithshme
Pjatalarese
Punonjes Cadrash

Punonjes Sigurie


​Kriteret:
DISPONIBILITET I MENJEHERSHEM.
Të jenë të komunikueshme, të afte dhe të gatshme për të punuar në grup
Te kene eksperience ne fushen e Hotelerise.

KANDIDATEVE I OFROHET:
1. Pagë e larte dhe konkurruese per tregun Shqiptar.
2. Kontratë e rregullt pune.
3. Ofrohet fjetja dhe ushqimi.
4.P
unesimi i disponueshem dhe pas sezonit

Hotel me siguri te plot, me shum kushte pune, kontaktoni per informacione me teper Faleminderit!

Cel. : 0695758114

Vendodhja Durres Plazh

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri