Kuzhinier (m/f) 571 views

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Fton profesionistë të aplikojnë në pozicionin e:

Kuzhinier (m/f)

Përshkrim i përgjithshëm

Kuzhinieri bashkërendon dhe siguron që të gjitha produktet përgatiten, gatuhen dhe shërbehen në përputhje me recetat e standardizuara, sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Plotëson standardet e sigurisë ushqimore për përgatitjen, ruajtjen dhe shërbimin e ushqimit;
 • Përgatit ushqimet në përputhje me recetat e standardizuara dhe sigurohet të kenë kualitetin e duhur për të plotësuar kërkesat e klientit;
 • Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës sipas procedurave HACCP;
 • Trajnon punonjësit të përgatisin dhe gatuajnë produktet ushqimore sipas recetave;
 • Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre;
 • Regjistron temperaturën e ushqimeve në dokumentacionin e kërkuar;
 • Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
 • Bën ruajtjen e mishit, peshkut dhe produkteve të tjera ushqimore në kushtet teknike dhe frigoriferike të kërkuara;
 • Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;
 • Përcakton llojin dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
 • Siguron që të gjitha produktet ushqimore dhe kuzhina të pastrohen dhe të jenë gati për turnin ardhshëm.

 

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil;
 • Të ketë jo me pak se 3 vjet eksperiencë në pozicione të ngjashme;
 • Të jetë i/e detajuar, i/e shpejtë dhe i/e saktë;
 • Aftësi për të punuar nën presion;
 • Aftësi shumë të mira organizative;
 • Aftësi për të krijuar një atmosferë pune pozitive;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te telefonojne ne numrin +355686082912

 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 24 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem