Kuzhinier/e 220 views

Kërkohet kuzhinier/e në Soireè, për meny të thjeshtë (Pasta, Rizoto, Pica dhe Burgera).

Kushte pune të knaqshme.

Orari 8 orë pune në ditë, 1 ditë pushim

Lokacioni : Përballë fakultetit juridik UHZ – Pejë

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Peje
  • Rruga/Zona Përballë fakultetit juridik UHZ - Pejë
  • Tel/Mob 049310119
  • Profili Gastronomi