Kuzhinier/e 190 views

Supermarketi BioJu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershën në biznes.

Aktualisht kompania po kërkon të punësojë një Kuzhinier/e për zyrat e saj qendrore.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Sigurohet që kuzhina të jetë e mirëpajisur me mjetet e gatimit dhe pajisjet, si thika, tiganë, tenxheret dhe peshore kuzhine;
 • Studion çdo recetë dhe mbledh të gjitha përbërësit e nevojshëm
 • Gatuan ushqimin në kohën e duhur
 • Delegim të detyrave për stafin e kuzhinës
 • Mbikëqyr ndihmesat dhe ndihmon sipas nevojës
 • Modifikon lehtë recetat sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve
 • Monitoron magazinat e ushqimit dhe berjet e porosive
 • Kontrollon freskinë e ushqimit dhe heq prodhimet e vjetruara
 • Eksperimenton me receta dhe sugjeron përbërës të rinj
 • Siguron përputhjen me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Përvoja e provuar e punës si një kuzinjer ose ndihmeskuzhinjer
 • Përvojë praktike me pajisje të ndryshme kuzhine
 • Njohuri të avancuara të teknikave të kuzhinës, pjekjes dhe pastësisë
 • Aftësi për të qëndruar e qetë dhe për të ndërmarrë detyra të ndryshme
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës
 • Njohuri të përditshme të teknikave dhe recetave të gatimit
 • Njohje me rregulloret e sanitetit
 • Diploma e shkollës kulinare preferohet

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket