Kuzhinier 50 views

  • Të ketë përvojë te pakten 5 vjecare
  • Të ketë kreativitet dhe fleksibilitet në punë.
  • Të krijojë dhe caktojë menutë.
  • Të ketë njohuri dhe përvojë të gjerë në lidhje me higjenën e ushqimit, trajtimin dhe manovrimin e ushqimit.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Golem