Kuzhiner/e 58 views

Shërbime Biznesi AMSH po rekruton Kuzhinier/e për një nga klientët tane.

  • Experienca përbën avantazh.
  • Të jetë korrekt/e dhe bashkëpunues/e.
  • Të jete i/e përgjegjshem në punë.
  • Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe financiare.

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin 069 701 1125.
Cel. : 0697011125

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare