Kuzhiner/e dhe Ndihmes Kuzhinier/e 275 views1 application

Job Expired

Aragosta Restorant kerkon te punesoje Kuzhiner/e dhe Ndihmes Kuzhinier/e

Kriteret e pozicionit te punes:

  • Eksperience ne kuzhine me baze peshku
  • Vendbanim ne Durres
  • Disponueshmeria per te punuar me tune

 

Tel: +355682058073

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355682058073
  • Profili Bar Kafe, Hoteleri, Restorante, Turizem