KURSE CALL CENTER-i FALAS NË GJUHËN ITALIANE + PUNËSIM !! 86 views2 applications

Dëshiron të fillosh punë në call center, por nuk ke eksperiencë?


Axo Call Center ju ofron kurse Call Center-i falas. Në përfundim të kursit ju garantojnë punësim në call center-in tonë.

Brënda 10 diteve fillojme dy kurse të tjera intensive për CALL CENTER.

Studentet me të mirë punesohen direkt në Axo Call Center.

Kriteri kryesor është që personat duhet të kenë pak njohuri nga gjuha italiane( jo fillestarë).

Gjithsej janë 10 seanca të ndara sipas nevojave tuaja, teori dhe praktike për fushaten “Luce -Gas, për të krijuar aftësi shitjeje dhe komunikimi me klientët.

Regjistrimet kanë filluar. Ju mirëpresim!
————————————————————————————————————
Gjithashtu kërkohen supervizor, me eksperience për fushatën Luce & Gas për turnin e dytë 15:00 – 21:00.
• Paga mujore 60.000 lek baza plus bonus mujor 30.000 – 50.000 lek.

Ofroj vend pune për operator me dhe pa eksperience për fushatën Luce & Gas nga ora 09:00 – 21:00.
• Pagesa për operator 250 lekë ora dhe bonus për cdo kontratë deri në 1800 lekë.

Nese kërkoni një vend të sigurt pune dhe të mirë paguar atehere jeni në vendin e duhur.

Adresa 1: Bulevardi “Zogu i pare”. Ish stacioni i Trenit, perballe me Intermedica 1.

Adresa 2 : Bulevardi “Zogu i Pare” ngjitur me New York Bar, kati 2-të.

Cell : 0692340160
Email : axocall@gmail.com
FB : AXO Call Center
Insta : axo_call_center

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi "Zogu i pare". Ish stacioni i Trenit, perballe me Intermedica 1
  • Tel/Mob 0692340160
  • Profili Call Center