KUJDESI NDAJ KLIENTIT PER SHITJE ONLINE 239 views3 applications

SPORT VISION ALBANIA, kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve sportive në vend kerkon të punesojë operator per shitjet online.

Kandidatet duhet të plotesojnë këto kritere:

  • Të ketë njohuri bazë mbi programet e dizenjimit Photoshop dhe Ilustrator.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
  • Të ketë ekspierencë pune.
  • Të ketë njohuri të mira për mediat sociale dhe shitjet online.
  • Të  ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe punë në grup.
Të interesuarat të dërgojnë CV në adresën e mëposhtme:Email: info@sportvision.alJu lutemi vendosni subjektin “Aplikim per pune SHITJE ONLINE”.
Nr cel:  0675088242

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Murat Toptani, qendra e Bisnesit Eurocol, kati 7
  • Tel/Mob 067 5088 242