Kuba Kafe kerkon Agjent Shitjesh ne terren per kafe ekspres 83 views

Kuba Kafe

Kerkon te punesoje:

Agjent Shitjesh Ne Terren
Per Kafe Ekspres

Kerkesat dhe kualifikimet:
Arsimi I mesem, prioritet Arsim I Larte
Eksperience 3-5 vite pune si agjent shitje ne terren per kafe ekspres
Te kete aftesi komunikimi, dhe negocimi me klientet e lokaleve, per shitjen e produktit
Te jete bashkepunues me stafin e catuar nga kompania
Te kete qellim ne vet vete per te realizuar detyrat ne drejtimin e rritjeve te klienteve
Te jete I shkathet, i gatshem dhe kembengules ne realizimin e detyrave.
Mbajtja periodike e te dhenave te porosive
Te kete Leje drejtimi te automjetit.
Paga % e shitjeve e negociueshme

Email: kafe.kuba@gmail.com
Tel: 0686019701
Adresa: Rruga Hoxha Tahsim Tirane

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 181 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim