KSH Marketing kerkon Punetor/e magazine (Vendbanim ne Kamez) 119 views

Job Expired

KSH MARKETING shpk me vendndodhje Rr. Ali Demi, Liqeni i Paskuqanit, Tirane
operon ne shitje me shumice dhe pakice te artikujve ushqimore, detergjente dhe kozmetike.

Kerkon te punesoje punetore magazine per pergatitjen e malit sipas porosive te klienteve.
Kushtet e punes jane shume te mira dhe paga konkuruese.

Eksperienca nuk eshte kriter paresor.
Mosha 
20-35 vjec.

Kane avantazh kandidatet me vendbanim ne Babrru, Paskuqan, Bathore dhe Kamez.
Te interesuarit te telefonojne ne nr. 069 20 33 606 ose email: kshmarketing7@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti