Ksamil- Qender, kerkohet Punetor/e per sufllaqe, paga 150 000 Leke, puna 10 ore 21 views

Pozicioni: Punetor/e per sullfaqe

Kriteret:
✅Preferohet te kete ekperience pune min 1 vit
✅Te jete person i shkathet dhe te perballoje fluksin
✅Te permbushe detyrat dhe te jete bashkepunues

Ofrohet:
🔸Paga 150 000 Leke
🔸Orari 10 ore
🔸Akomodim i siguruar nga punedhenesi

📍 Adresa: Ksamil, Qender

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim