Ksamil- Qender, kerkohet Kamarier restoranti, paga 50 000 Leke + bakshishe 187 views2 applications

Job Expired

Pozicioni: Kamarier restoranti

Kriteret:
✅Preferohet te kete ekperience pune min 1 vit
✅Te jete person i shkathet dhe te perballoje fluksin
✅Te permbushe detyrat dhe te jete bashkepunues
✅Te zoteroje ne nivel mesatar gjuhen angleze

Ofrohet:
🔸Paga 50 000 Leke + bashkshishe
🔸Oret extra me pagese
🔸Orari 12.00-23.00
🔸Akomodim i siguruar nga punedhenesi

📍 Adresa: Ksamil, Qender

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 212 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim