KROACI SHEF KUZHINE PER SEZONIN 2021 60 views

Akademia Progress fillon Regjistrimet per Sezonin 2021 ne Kroaci ne fushen e Hoteleri-Turizmit

Shef Kuzhine (M) ME EKSPERIENCE (1200-1700Eur/muaj) 
Periudha 15 Mars 2021- 15 Shtator 2021

OFROHEN:
Akomodimi eshte i perfshire
Vaktet e perfshira

NXITONI TE REGJISTROHENI PER INTERVISTE ME PUNEDHENESIN.
VENDET JANE TE LIMITUARA

Kontaktoni ne 0676317943 ose dergoni CV-ne tuaj me SUBJECT Punesim ne Kroaci dhe vendin per te cilin aplikoni ne info@progress.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 24 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike