Kroaci, ofrohet vend pune Nd. Kamariere dhe Pjatalarëse. Pagat 1100-1200 euro 28 views

Për një Restorant Bistro në Jelsa (Kroaci) po kërkojmë:

– Nd. Kamariere
Të dijë shumë mirë gjuhën angleze
Mos të ketë piercing, tatuazhe etj
Eksperienca përbën avantazh
Max 30 vjeç
Paga 1100 euro

– Pjatalarese
Mosha 35-50 vjeç
Eksperienca përbën avantazh
Paga 1200 euro

*Oraret: 10:00-15:30 dhe 17:30-00:00
*Puna nis më 1 Qershor por kontratat mbyllen më herët
*Shërbimi ofrohet me pagesë

Për aplikime kontaktoni në 069 361 961 7

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim