KROACI, OFROHET PUNESIM NE FUSHEN E NDERTIMIT, KONTRATE 1 VJECARE 43 views

Agjencia BClever ka nisur procesin e rekrutimit dhe intervistimit per pozicione vakante pune ne fushen e ndertimit ne Kroaci

Aplikimet jane te hapura per kandidate Me dhe Pa eksperience te meparshme pune.

– Paga shume e larte
– Kontribute te paguara nga kompania
– Mundesohet akomodimi
– Vaktet e perfshira
– Mjetet dhe veshjet e punes mundesohen nga kompania

POZICIONET E HAPURA JANE:

– Suvatues
– Pllaka shtrues
– Armature
– Hekurlidhes
– Murator
– Bojaxhi
– Kartonxhes
– Fasade
– Izolues

Per te rezervuar nje interviste na kontaktoni ne: +355 67 68 88 699

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim