Kroaci Ndihmes/e Kuzhinier/e per sezonin 2021

Job Expired

Akademia Progress fillon Regjistrimet per Sezonin 2021 ne Kroaci ne fushen e Hoteleri-Turizmit

Ndihmese Kuzhinier/e (F) ose (M)
Pagesa (700-900Eur ne muaj

Periudha 15 Mars 2021- 15 Shtator 2021

OFROHEN:
Akomodimi eshte i perfshire
Vaktet e perfshira

NXITONI TE REGJISTROHENI PER INTERVISTE ME PUNEDHENESIN.
VENDET JANE TE LIMITUARA

Kontaktoni ne 0676317943 ose dergoni CV-ne tuaj me SUBJECT Punesim ne Kroaci dhe vendin per te cilin aplikoni ne info@progress.al

More Information

  • This job has expired!