Kosove, ofrohet vend pune, Operatore Gjermanisht Smart Working 306 views2 applications

Job Expired
Operatore Gjermanisht Smart Working ne Tirane

Bellistercall, kerkojme operatore smart working ne Tirane per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT.
KERKOJME OPERATORE 
QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE
RROGA+BONUSE mbi 1000 EURO.
Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call CenterNderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkonOperatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme :

 • Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
 • Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
 • Disponibilitet ne orar 6 ore.
Ofrojme:
 • Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
 • Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
 • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;
Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email:
hr.rekrutime@gmail.com
Tel.+355
682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”,Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
 • Tel/Mob 00355682050005
 • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing