Korrier 77 views2 applications

Mundësi punësimi në Intermedica,
Pozicioni vakant: Korrier

Rrjeti i Laboratorëve Intermedica kërkon të punësojë Korrier me kohë të plotë.

Kërkesat e pozicionit të punës:

Të ketë patentë të klasit A ose B dhe të dijë të përdori motorin;
Të njoh
ë mire zonat dhe adresat ne qytetin e Tiranës;
Te ket
ë aftesi te mira komunikuese;
Mosha mbi 20 vjec.

Për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.
Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.
Ju urojmë suksese me aplikimin tuaj!

Cel. : +355 68 900 5434

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Panorama, pranë Hipotekës
  • Profili Mjeksi