Korrier 139 views2 applications

Job Expired

Mundësi punësimi në Intermedica,
Pozicioni vakant;

Korrier
Kërkesat e pozicionit të pun
ës:

– Të zoterojë leje drejtimi të tipit B
– Të jetë i komunikueshëm dhe i kujdesshëm ne drejtimin e motorrit
– Eksperienca e mëparshme ne këtë pozicion përbën avantazh
– Motorri disponohet nga kompania

Për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.
Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.

Ju urojmë suksese me aplikimin tuaj!

arjana.kucuku@hr.intermedica.al
http://www.intermedica.al

Cel. : +355694086459

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Panorama, pranë Hipotekës
  • Profili Mjeksi