Kordinatore Zyre 93 views1 application

Vesa Solutions Shpk eshte ne kerkim te nje Kordinatore zyre:

Aftesite e kerkuara:

Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Të ketë njohuri mbi programet baze kompjuterike.
Kandidatja duhet te kete aftesi shume te mira ne komunikim.
Kandidatja duhet te kete aftesi per te punuar ne grup.

Vesa Solutions ofron nje ambjent pune shume komod dhe pagese konkuruese.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne me email CV me foto duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen: info@vesasolutions.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Bulevardi Dyrrah,Pallati 394,Kati 4-t, Durres, ALBANIA
  • Profili Grafik/Dizajn, Marketing