Korce/Pogradec kerkojme Menaxher Shitjesh per depo farmaceutike 151 views

Job Expired

Redana Pharma
Kerkon te punesoje:

•Menaxher Shitjesh
Per Depo Farmaceutike
( Korçe / Pogradec )

Kushtet:
Te kete eksperience pune ne shitje dhe menaxhim
Te kete mbaruar arsimin e larte
Te zoteroj patente te klasit B
Mosha mbi 25 vjec ( mashkull)
Kompania ofron transportin me mjet ku perfshihet dhe karburanti.

Adresa: Korçe / Pogradec
Kontaktoni: 0676432044

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim