Koral Food shpk kerkon: Preventitor dhe Ekzekutues porosish per Tiranen dhe Rrethet 113 views

Job Expired

Koral Food shpk kerkon te punesoje per qytetin e Tiranes dhe ne Rrethe:

-Preventitor
-Ekzekutues porosish

Kualifikimet e pergjitheshme / Kërkesat

-Mosha e preferuar 25-45 vjec
-Arsimi i mesem
-Domosdoshmerisht eksperience pune e ngjashme
-Patente klasi B
-Te kene aftesi te mira komunikuese
-Te jene serioz, korrekt dhe te perkushtuar, dhe me e rendesishmja
-Te kene
 pasion shitjen, punen ne terren dhe te jene te gatshem per tu perballur me dinamikat e tregut

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresat e meposhtme:

finance@koralfood.com.al;
info@koralfood.com.al
Mob./WhatsApp: 0676071717
Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim