Kopshti Princi i Lumtur, kerkon nje zonje per drejtuese didaktike, me arsim parashkollor dhe 5-vjecar 126 views

Job Expired

Kopshti Princi i Lumtur, kerkon nje zonje per drejtuese didaktike, me arsim parashkollor dhe 5-vjecar.

Kriteret:
👉🏼Duhet diplome bachelor per arsim parashkollor
👉🏼 Vleresimi 5- vjecar

Ofrohen:

👉🏼 Kushte te mira pune
👉🏼 Page te kenaqshme

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e meposhtem: +355 68 206 6120

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Kopesht