Kopshti Miushi Miki 2 kerkon te zgjeroje stafin me Edukatore e cila te kete mbaruar parashkollorin 75 views1 application

Kopshti Miushi Miki 2

Kerkon te zgjeroje stafin me

•EDUKATORE•

Te kete mbaruar parashkollorin
Te jete e dashur dhe e komunikueshme me femijet

Adresa:
Perballe Minibashkise nr2 ose afer Shkolles se Baletit

Kontaktoni: +355 69 252 6752

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 147 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim