Kopshti Jo-Publik kerkon te punesoje Edukatore Kopshti me eksperience 478 views2 applications

Job Expired

Kopshti Jo-Publik kerkon te punesoje Edukatore Kopshti me eksperience

*Edukatore Kopshti

– Pervoje pune.
– Mosha 25-45 vjec
– Te jete e dashur dhe e duruar.
-Orari i punes: E hene – e premte 8.00-17.00 ndersa e shtuna 08.00-13.00
-Festat zyrtare dhe dita e diel pushim.
-Paga 50.000 leke + sigurimet.
-Arsimi i larte dhe pervoje pune minimumi 2 vite per moshen 3-6 vjec

-Adresa: Don Bosko, Tirane


Te interesuarat te na kontaktojne ne numrin 0683516713

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 212 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim