Koordinatore Turizmi 47 views1 application

Kompania turistike ADMO kërkon të punësojë një punonjëse që të plotësoj këto kërkesa:

1. Të jetë e diplomuar, preferohet dega Turizem/Ekonomik.
2. Të ketë eksperience pune ose njohje ne fushen e turizmit/hotelerise.
3. Të ketë njohje të mirë të gjuhes angleze/italiane/spanjolle në të shkruar dhe të folur.
4. Të ketë njohje të mirë të programeve kompjuterike.
Të interesuarit janë të lutur të na kontaktojnë në adresën e e-mailit: info@albaniandmo.com
ose në numrin tonë të telefonit Cel. : 00355692090045

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Kavajes, Square 21, Kompleksi Arlis
  • Tel/Mob +355692090045
  • Profili Turizem